Wednesday, June 23, 2010

[UPDATE] Big Boss.VisiTs.LibRarY

Dapat berita daripada Pn. Ros a.k.a ketua jabatan kami...the very big boss a.k.a VC will visits library.

Ayooma! Omona! What to do?

Dahlah bos takde. Akulah yang kena take over. Kebetulan pulak aku tengah sibuk mengemaskini Koleksi Hadiah (serius penat buat kerja ni...tapi nak bagi kemas dan cantik..ku gagahkan jua). Memang dah puas aku kemas sampai naik lemas ^^

Sambil tu aku dah warning staf pasal apa-apa yang patut. Sempat lagi telefon bos tanya nak kena sedia apa-apa ke? Mujur tak payah buat laporan. Bagi je laporan yang sedia ada.

Hmmm...apa lagi ye? Takde dah kot....




p/s: ku berdoa kalau boleh janganlah VC datang kat sini hehehe tapi kalau datang pun takpe....Sila-sila lah jemput datang ^^

p/s p/s: Sori sangat-sangat. Sekali dah salah info daa pasal orang yang nak datang. Ni lah akibat misinformation. Nasib baik benda kecik. Kalau benda besar..apa akibatnya ek? Huuuu....anyway terimaaaaa kaaaaasih kat Ayuyu pasal info ni. Haa...lagi satu terimaaa kaaaasih kat Aney bagitau pasal shoutbox tu. Huhuhu cayang kamu dan kamu....

4 comments:

haney said...

dah x da chat box?..

ayumie said...

sebenarnye bukan dato' vc la kak nik...ade sdikit kekliruan sebutan...actualy mat salleh nye VC dari ULIC - Liverpool...huhhh...salah dgr la ni ...ermmmm

ninaAlona said...

haney:..ops sowi lupa letak...seb baik ko igtkan..TQ

ayumie: tula dh silap dgr...br tau msa blek smlm...tp xpe..dia x jd dtg pn...hehehe...TQ sbb bgtau

haney said...

[like]