Wednesday, December 16, 2009

Ni first time aku btul2 nak jadi kipas susah mati

Selama ni, kalau ada artis yang aku minat...
aku minat camtu2 je...
tak pernah pun nak jadi fanatik gila..
gila pun tak fanatik camtu...

Kalau aku minat...aku tengok diaorang camtu2 je..
tak pernahlah teringin nak jumpa depan2...
kadang2 album pun tak payah beli(sebab aku banyak download)...pun takpe...
jangan nak kata ada poster...majalah hiburan pun aku takde..

Kadang2 heran dowh..sebab ada peminat yang begitu obses..
kalau boleh...bilik tu nak ditampal poster...
dalam almari mesti ade sehelai t-shirt artis favorite...
album tak payah cakap..semua koleksi kumpul..
majalah yang ada gambar artis favorite musti simpan tempat khas...
huu..memang kipas susah mati tul..

Tapi..
sekarang...
aku tak tau pe angin taufan melanda kat aku ni...
aku leh jadi kipas susah mati SS501...
siap daftar jadi kelab peminat...
Wahhh!!
siap bayar duit kelab..
aku nak pulak beli album...
nak ada poster...
siap kalau ada konsert diaorang kat Malaysia ni...
aku memang nak pergi...



......diam.........







...baru aku tau macam mana jadi kipas susah mati(die hard fan)

4 comments:

Kaseh Esmiralda said...

hikhikhik...
Cik Nina + kipas susah mati SS501...

kikikiki~~

harap2 bukan dapat virus dari Cik Kaseh ya...

i-za said...

jom, gi konsert dorg.. hehehe.. ina dh sparuh mereng tunggu konsert dorg.. haha..

ninaAlona said...

cik Kaseh: sikit sebyk awk b'jya m'pengaruhi saya kikiki

cik iza: jom!!!x sabo2 ni..tlgla wat konsert kat m'sia ni...SS501...

Kaseh Esmiralda said...

hahaha~ terasa dah jd penyebar virus SS501 pada semua geng2 bloger.

Cik Kaseh dah penat tunggu konsert SS kat m'sia. lmbt sgt smpi hati ni dah berubah minat pd SuJu plak skang...

I-za & Nina... leh kite pegi sama2 konsert SS kang... hehehe~