Monday, December 28, 2009

Girls Day OuT

Weekend yang busy. Jumaat dan sabtu, tolong jiran selang sebuah rumah.Ada kenduri kahwin anak dia merangkap kawan sepermainan aku masa kecik2.Masa tu tak ramai budak perempuan baya2 kitaorang.Kat tamn tu ramai budak laki je.Jadi, selalulah kami berdua main sama2.Kadang2 join budak laki main game ntah hapa2.Main kejar2,lompat getah,galah panjang,tuju selipar,lumba beskal,"ronders"(ntah btul ke tak ejaan tu tapi game dia ala2 besbal),macam2 lagilah.Syok woo!

Tau2 dia kahwin dulu(budak ni muda setahun dari aku) huhuhu.Masa dok tolong2 tu adalah makcik2 jiran aku ni keluar ayat special "Haa,yang ni bila lagi?" sambil jari telunjuk tunjuk kat aku.Aku cuma senyum dan senyum sampai sakit rahang.Malas nak jawab sebab aku memang malas.Nanti nak kena soal jawab macam2 huuuu lagi haru.Dan punyalah tahap malas tu,aku tak banyak pun amik gambar.Nanti makcik2 tu bising lagi...kata "haa,tu nak buat panduan tuk kenduri dia lah tu."Aishhh...


Papehal pun Ahad tu yang best,keluar ngan kawan2 masa belajar dulu(sayang cik Ariza takde).Seronok!Dah lama tak jenjalan cam gitu.Memang betul2 Girls Day Out.Kitaorang pergi Sunway Piramid.Aku tumpang Cik Sal je.Marli pun ada sekali.Cuma Dekni a.k.a Wanie drive sorang2 sebab dia dari Putrajaya.Aku,Sal & Marli pulak tak jauh tempat tinggal,so,bolehlah pergi sekali hehehe.Masa sampai kat sana,macam2 kami buat.Main boling,memanah,pegi shopping...fuh!memang best.Sampai lenguh2 kaki ngan tangan.Siap tunjuk terer main panah2 ni.Jangan tak tau,saya pernah masuk kelab memanah masa sekolah dulu cuma tak dapat jadi wakil sebab masa tu dah SPM huhuhu.Tapi masa main semalam tu,ntah ke mana2 je anak panah tu pergi.Hampeh!




Anyway,ni gambar yang sempat aku tangkap.Tak banyak sangat sebab sibuk bergambar ngan kamera orang lain hehehe.(yang ni saja nak buat Ariza jeles hehehehe)

Cik Sal,Cik Marli,aku,Cik Wanie






ntah camne aku leh tersepit camtu.Kacolah cik Wanie ni



ni kat pentas utama.Cantik kan!


gambar ngan cik sal tapi tak nampak lak pentas belakang tu huhu





ni gambar saya yang poyo memanah




ni plak masa main boling.anak sapalah yang tonggek2 kat belakang tu hahahaha


ngan cik sal lagi...isy2 takde orang lain ke


Tu jela kot gambarnya.Tapi papehal pun memang best cuma rugi pulak rasa tak merasa ice skating huhu

1 comments:

i-za said...

huhuhuh... mmg aku jeles ngan korg! huhuhu... nk ikut gak tp... huhuhu.. sadisnye..