Friday, September 04, 2009

TaK AdA CeRiTA

Pagi Jumaat yang tenang…dan sesungguhnya Jumaat tu tidak ada kaitan dengan apa yang aku nak tulis sekarang. Dua tiga hari yang ku lalui betul2 satu pun tak boleh dibuat cerita. Kerana apa? Aku pun tak tahu. Mungkin hari2 tersebut merupakan hari biasa? Atau aku yang biasa? Atau akukah yang sebenarnya tak ada cerita? Atau hari yang tak memberi aku cerita? Atau dot dot dot….huuu

Disebabkan takde cerita, aku pun menjelajah ke blog2 orang lain, sekadar unutuk menjadi silent reader. Aku yang sememangnya suka membaca kisah hidup orang (dan aku begitu teringin nak buat cerita yang panjang2 tetapi malangya aku ni bukanlah sorang pencerita yang baik). Aku cukup kagum dengan orang yang boleh bercerita di dalam blog tetapi aku??

Sikit pun tak aku menyesal kerana mungkin inilah gaya aku. Tulis jer apa yang aku rasa nak tulis. Tapi sesungguhnya aku sendiri tak memahami perasaan ku apatah lagi anda sekalian(mungkin kawan yang betul2 mengenali aku tau siapa aku sebenar…dan mungkin tidak hehe). Pape pun aku telah dan akan dan sentiasa menjalani kehidupan yang serba ringkas seadanya. Mungkin selepas ni aku ada cerita yang sensasi…siapa tau kan? Kita tunggu je lah saat itu tiba… ahaks

3 comments:

haney said...

well, blog kita is cerita kita..
so, tulis je la pape pun..kan?..hehe


*.'

i-za said...

betul3.. hehehe..
blog tmpt aku luah mcm2..

ninaAlona said...

haha...tau tu tp x reti nk cerita lah hahahaha