Monday, April 09, 2012

FrieNds and Good FriendS

Pagi tadi dengan rasa malas memandu ke tempat kerja. Mujur tak rasa mengantuk walaupun malam tadi aku tidur pukul dua. Gara-gara menonton semula WGM Yongseo couple. Lepas tu sempat tolong mak upload gambar dalam facebook dia. Gambar masa kami pergi Padang dan Bukit Tinggi, Indonesia Khamis lepas.

Ok, aku bukan nak cerita pasal cuti, itu dalam entri yang lain. Cuma nak cerita pasal apa yang aku dengar pagi tadi kat radio. Sekarang ni aku rajin buka Fly FM. Lebih-lebih lagi waktu pagi ada sesi Judge Hakim. Aku suka dengar dia bagi verdict yang entah apa-apa. Suka juga dengar Hafiz dan Nadia (sekarang Juls ganti) bergaduh membela klien masing-masing. Tapi, pagi tadi aku suka dengar verdict yang Judge Hakim bagi. 

Saja aku nak quote kat sini perkataan dia. Mengenai kawan.

First quote:
"Friends are like money. You can have it but you can't keep it."

Second quote:
"Good friends are like stars. They can't always shine but you know that they are there."

Sweet kan. Totally in love with those quotes. and agree some more. Especially second quote. Sangat manis.

So for those my beloved friends, I dedicate these to you. Have a nice day!

1 comments:

RiZa said...

huhu.. thank you my friend ;)