Friday, April 13, 2012

PasAl PizA Lagi

Ni cerita lain pulak. Tadi lunch kononnya nak pergi makan Domino's dengan opismate. Yelah, dah dapat kupon diskaun, nak try la kan. Sudahnya, opismate bagitau pulak pasal Papa John punya sup cendawan tu agak sedap, jadi melenconglah idea asal.

Singgah kat Papa John Sek. 9 tu agak awal, jadi tak ramai orang lagi. Interior menarik cuma agak kelam sikit lampunya, jadi kami pilih duduk tepi tingkap. Dah sampai kat meja, kami belek-belek menu yang ada. Dan sudah semestinya, opismate memilih sup pujaan hati dia tu, aku pilih nak ambil set piza untuk dua orang. Harga agak berpatutan. Dalam harga RM30, boleh dapat 1 regular sized pizza, 1 breadstick, 1 potato wedges dan 2 soft drinks. Yang pasti sos cicah potato wedges berbeza daripada sos cili biasa. Tak silap aku, pakai sos salsa. Dan dip untuk breadstick pun berbeza daripada kedai-kedai paiza yang lain, pakai sos butter with garlic (yang ini agak masin tapi masih sedap dimakan bersama roti). 

Secara keseluruhan, memang sedaplah kalau makan kat sini. Minta maaf takde gambar. Takun nanti letak gambar, orang yang membaca ni jadi terliur pulak kan. Saya rasa bersalah nanti. Walau apapun, pada mereka yang berminat bolehlah mencuba makan di restoran ni ya.

0 comments: