Thursday, April 22, 2010

mImpi...

Malam tadi aku mimpi...Mimpi yang sungguh kelakar..
Dalam mimpi tu aku dapat adik lagi...
Adik perempuan...
Muka dia tak nampak sangat tapi a very cute baby..




Dalam mimpi tu siap aku leh fikir..."Aku ada adik baru...perempuan....Ops!aku takde keistimewaan sebagai anak perempuan tunggal lagi dah"


Aku terus bangun lepas tu....istighfar banyak-banyak pastu senyum sorang-sorang...







...agak-agak korang apa akan jadi kalau aku cerita menda ni kat mak ayah aku.Aku macam dah rasa bahang kena "tempeleng hikmat berjari lima" kat muka aku.



Tapi apa salahnya kalau dapat adik lagi kan...kan ^^

2 comments:

Cik Waniey said...

bukan dapat pelempang je.. rasenye mak ko dah cekik2 ko kot bila ko usulkan benda tu.. hahahaha

ninaAlona said...

hahahaha...yela tu kot...tak pun dah kena sepak ahaks