Friday, November 20, 2009

PeneMan

Lately ni, tiap kali pergi dan balik kerja...asik bukak Red fm...cuma time pagi jela, kejap2 aku tukar dengan Hot fm sebab nak dengar Panggilan Hangit hehehe (i like...)

Kenape saya dengar Red fm?

Cuba bukak dan dengar sendiri hehehe..takdelah...pilihan lagu memang best...tapi lagu omputih je la..bukan apa kadang2 dapat dengar lagu2 lama (macam tadi dapat dengar lagu N'Sync yang dah lama sangat tak dengar pastu lagu YMCA pastu favorite lagu aku "I Look To You" Whitney Houston" pergh...memang best)

Kalau lagu versi korea pulak aku sekarang ni suka berulang2 kali dengar lagu Rain "Rainism" dengan Hwangbo "Arisong" (maaf SS501 sebab tak dengar lagu kamu sangat)...

Kalau kat rumah pulak, peneman aku sekarang adalah citer anime "Nodame Cantabile" (ni tengok kat Animax Astro). Jam 7 petang, aku akan pastikan aku ada kat depan tv (sebenarnya aku dah ada depan tv kul 6 ahaks) nak tengok anime. Malam tu pulak, sambung anime lagi hehe (memang jiwa "otaku" betul aku ni). Tengok The Adventure of Avatar (tak pasti sangat tajuk dia tapi rasanya camtulah kot) yang adik aku download...memang super lawak yang best.






*Agak2 korang ada ke orang yang leh terima aku yang camni....ke patut jer aku kawen dengan watak anime...hmmm?susah nak jawab?...*fikir*....susah kan

2 comments:

i-za said...

kalo la ade yg guys yg serupa ngan wtk2 anime tu kan... ahaks..

ninaAlona said...

itula mslhnye...xde org camtu hohoho