Thursday, July 08, 2010

UcaPAn~BirtHdaY kAwAn & AnniVeSaRy

Salam 1Malaysia dan selamat pagi

Sebelum aku terlupa dek banyak benda 'terkumpul' dalam otak, izinkan aku [macam hape je ayat..blog sendiri pun nak minta izin ka?]...ok, ulang semula. Izinkan aku untuk bagi ucapan ni kat semua.


Kepada Aney dan Dekni ~~ Selamat Harijadi yang ke....tuttttt hehehe. Maaf aku 'ter'cepat satu hari. Reason dah ada kat atas tu, tak payah aku ulang-ulang. Ke nak ulang jugak? Ok..ok...aku ulang. Sebabnya...aku takut terlupa. Apa-apa hal semoga panjang umur, murah rezeki, diberkati tuhan dan paling penting semoga bertemu jodoh yang terbaaaaek. Apa? nak hadiah? jumpa aku baru boleh bagi hadiah. tarikh tutup minta hadiah adalah pada 15 Julai 2010. [malangnya aku kena kursus kat perak dua minggu bermula 16 Julai. Ada harapan tak korang nak jumpa aku ni. Tak kot hahahaha]<-----ayat kejam.

Kepada aku---->selamat ulangtahun pertama bekerja di tempat baru ni [tarikhnya minggu depan 16hb tapi yelah, dah pergi kursus tak sempatlah pulak nak update nanti. takut 'TERLUPA' lagi]. Wah, dah setahun. Macam tak percaya je. Kejap sangat. Tapi banyak benda yang masih aku perlu belajar. It's a life long learning. Banyak lagi yang aku tak kecapi. Salah satu contoh, berkahwin [hahaha tak boleh miss yang ni] dan ada lagi. Nak cerita banyak. Tulis kat sini karang tak termampu korang semua nak baca kan...kan..

Apa-apa pun. biar semua selamat dan selamat.

2 comments:

Cik Waniey said...

hahaha... mende ko wish kat blog ni along... pape pun thanks bnyk2 k.. hik3

ninaAlona said...

hehehe okla tu..at least aku igt...ur wlcm sis