Friday, September 09, 2011

HandpHone

Ohh...rasa sungguh rugi sekarang ni. Tak dapat nak masukkan gambar yang menarik masa makan tengah hari tadi. Walaupun, menu makan tengah hari tadi begitu ringkas dan ringan tapi disebabkan hiasan yang dihidangkan tu menarik sampai terasa sayang nak makan pulak (dan seperti biasa, rugi saya tak dapat masukkan gambar yang menarik itu atas kesilapan teknikal)..Ni yang terasa nak beli handphone baru. Sejak dua menjak ni, handphone meragam pulak. 

Taulah nak perli aku yang kurang pakai handphone sekarang ni kan. Nak buat perangai tak semenggah pulak. Memang buat aku berangan-angan nak beli handphone baru. Tunggulah, ada rezeki nanti aku tukar. aku takdelah nak beli yang canggih-canggih cukuplah ada apa yang aku nak kat handphone tu. Aku nak handphone tu ada function mp3 player dan kamera yang cantik gambarnya cukup. Yang lain tak nak. 

sekarang, nak kena survey lah handphone yang menepati citarasa. Dah tanya kat adik-adik. Untung ada adik lelaki, senang nak minta tolong dia orang survey.Dah ada beberapa pilihan tapi aku aku berkenan yang satu ni. 

Nak tahu apa dia handphone tu? .......Tunggu aku dapat dulu nanti aku tunjuk hehehe

0 comments: